A cégek számára azok a leghasznosabb termékek, amiket az emberek egyébként is szeretnek használni.

Az Apple termékeivel az alkalmazottak egyszerűbben és hatékonyabban végezhetik munkájukat, kreatívabban oldhatnak meg különböző problémákat, és egy cél érdekében közösen dolgozhatnak másokkal. A termékeket ráadásul úgy terveztük, hogy ragyogóan együttműködjenek egymással. Az emberek akkor teljesítenek a legjobban, ha úgy dolgozhatnak, ahogyan akarnak, és azokkal az eszközökkel, amiket szeretnek.

Termékek és platformok

A technológia alkalmazkodik a munkavégzéshez.

Napjaink üzleti világa még sosem volt ennyire mobilis. Ezért olyan termékeket alkotunk, melyekkel munkatársaid jobb üzleti döntéseket hozhatnak, helytől függetlenül. Az intuitívan használható, biztonságos és nagy teljesítményű termékek, valamint az App Store-alkal­mazások ezrei segítségével a csapat mindig kapcsolatban maradhat, ötleteket oszthat meg és többre lehet képes.

 • További információ a termékeinkről és platformjainkról
 • Informatika

  Eszközök, amelyeket ugyanolyan könnyű üzembe helyezni, mint használni.

  Olyan, a legapróbb részletre is kiterjedő keretrendszert biztosítunk az informatikai részlegnek, amellyel az eszközök életciklusának minden egyes fázisát felügyelheti, az integrálástól az üzembe helyezésen át a felügyeletig terjedően. A megfelelő eszközökkel az informatikai csapat arra koncentrálhat, ami a leg­fon­to­sabb: a felhasználók hatékonyságának a növelésére.

 • További információ az informatikáról
 • Partnerek

  A világ vállalati szakértői egyben a partnereink is.

  Azért, hogy alkalmazottaidnak a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk iPhone-on, iPaden és Macen, társultunk a világ néhány vezető nagyvállalati szolgáltatócégével. Ha mobilstratégiai tanácsadást, alkal­mazásfejlesztési segítséget, háttérrendszer-integrációt vagy vállalati hálózati szolgáltatásokat keresel, a világ minden táján szakértőkre találhatsz.

 • További információ a partnereinkről
 • Sikertörténetek

  Valós sikerek a való világban.

  Az iPhone, az iPad és a Mac a világon számos szervezetnek segít új üzleti lehetőségek felfedezésében, és abban, hogy jelentős változtatásokat vihessenek véghez minden iparágban.

 • A sikertörténetek megtekintése
 • Biztosítsd az eszközöket, amikkel munkatársaid dolgozni szeretnek.

  Munkatársaid boldogabbak és elkötelezettebbek, ha a legjobb termékekkel dolgozhatnak. Ezért választja egyre több vállalkozás az iPhone, iPad és Mac eszközöket. Az új támogatási és üzembe helyezési modellel pedig az eddigieknél is könnyebben ajánlhatod alkalmazottaidnak az Apple termékeit.

 • További információ
 • Alkoss valami nagyszerűt az alkal­mazásokkal.

  Ha csak a beépített alkalmazásokat használod, a külsőkkel ismerkedsz, vagy egyéni appokat fejlesztesz vállalkozásod számára – a lehetőségek végtelenek. Az Apple Store-ban bármilyen feladatra találhatsz alkalmazást, és saját appok készítéséhez szükséges eszközökkel is megismerkedhetsz.

 • Első lépések